Sayfalar

Güneyli Vampirler Serisi Haziran’da Dörtlüyor!


Ülkemizde Artemis Yayınları‘ndan piyasaya sürülen ve kendi kitlesini oluşturan, ünlü yazar Charlaine Harris‘in vampir romanları serisi The Southern Vampires Mysteries‘in 4. kitabı Dead To The World, Haziran ayı itibarıyla raflarda yerini alacak.
Güneyli Vampirler Serisi olarak satılan kitabın ülkemizde hangi adla piyasaya sürüleceğinin ve kapak tasarımının henüz belli olmadığı belirten Artemis yetkilileri kitabın çıkış tarihi için net bir tarih vermezken, kitabın Haziran ortasında raflarda yerini alabileceğini belirtiyorlar.
Bu arada serinin yazarı Charlaine Harris, serinin 11. kitabı Dead In The Family‘i Mayıs ayı içerisinde piyasaya sürüyor. Kapak resmi görücüye çıkan ve tasarımında Sookie ve Eric üzerine kurulu bir öyküsü olduğu çıkarılan 11. kitap, serinin Amerika’daki fanların beğenisine sunulmayı bekliyor.
vampirakimi

DRAKULA

Kitap Hakkında Yorumlar

Kont Drakula’nın şatosu dünyayla
cehennem arasında. Orada geceler gün, acılar zevk...
Masumların kanıysa en değerli şey. Genç Jonathan Harker bu kasvetli şatoya geldiğinde neyle karşılaşacağını asla tahmin edemezdi. Şatodan güç bela kaçıp İngiltere’ye döndüğünde de
tuhaf ve ürkütücü olaylar peşini bırakmayacaktı.
Şehirdeki genç kadınların boyunlarında garip izler beliriyordu. Ya Harker’ın nişanlısı, ince ve kırılgan Mina? Kendini Drakula’nın ölümcül öpücüklerinden kurtarabilecek miydi acaba?

VAMPİR GÜNLÜKLERİ 2 -ÖFKE VE KARANLIK BULUŞMA



Sayfa Sayısı: 423

Kitap Hakkında Yorumlar

Ölümlü-ölümsüz bir aşk üçgeni. Düşman kardeşler. Nefis bir kız. Çılgın bir romantizm. Bitmeyen bir macera.

Vampir Günlükleri 2 Öfke ve Karanlık Buluşma

Foxlife’taki diziyle beraber öğütmeniz önerilir! Kitap ve dizideki hikayeler birbirini tamamlayacak. Böylece her şeyi öğreneceksiniz.



L.J. Smith büyük bir kadın. Türevlerinden on kusur yıl önce yarattığı ve Stephenie Meyer, Charlaine Harris, P.C. Cast, Rachel Cane, Richelle Mead gibi ölümlü-ölümsüz temasıyla harikalar yaratan yazarların öncüsü kabul edilen yazar Türk okurunu da tamamen ele geçirdi. 20 kadar dile çevrilen, milyon kopya satan, halihazırda Fransız ve Alman çoksatar listesine demir atmış bulunan ve Digiturk 8.Kanal Foxlife'in 2 hit dizisinden biri olan Vampir Günlükleri artik bir fenomen. Ölümsüz iki erkek kardeşin ölümlü bir kıza aşkı ve bu aşk üçgeni etrafında gelişen akıl almaz olayları anlatan dizi, yine bir Artemis

serisi olan Charlaine Harris imzalı Trueblood’la beraber Artemis’in dünya markası kimliğini bir kez daha ortaya koyuyor.

ELENA: Altın kızken başından beri korktuğu ve aslında imrendiği bir ‘şeye’ dönüşür. Elena’nın artık kalbi atmıyordur.

Stefan: Elena’yı kaybettiği için büyük acılar çekerken Damon’a düşman kesilir. Ve daha sonra yavaş yavaş farkettiği üzere, Abisi onun tek düşmanı değildir.

Damon: Elena’yı saplantı haline gelir. İntikama susamışlığı Stefan’ı zehirleyip Damon’a başarıyı kazandırabilecek mi?

Vampir Günlükleri’nin 3. ve 4. hikayelerinin toplandığı bu kitapta heyecan verici olaylar, iki vampir kardeş ve onarlın arasında kalan güzel kız için acıklı bir hale gelir.