Sayfalar

Vampir Akademisi 6. Kitap : Son Fedakarlık

 Vampir Akadamesinin 6. Kitabı Amerikada 7 Aralıkta çıkıyor. İsmi : Last Sacrifice (Son Fedakarlık) Rose'un gözünden anlatılan son kitap olucakmış. Ama Vampir Akademisi serisi bitmiyor. Hikaye yan karakterlerin (yani artık baş karakterlerimiz olucak) anlatımı...yla devam edicek. Serinin 2012 de devam etmesi bekleniyor.

Gece Evi Serisi : Çaylak El Kitabı 101



176 sayfa
26 Ekimde Çıkacağı Düşünülüyor.

Gece Evi
Merhaba çaylaklar.Ben bu kılavuzun iyiye hizmet edeceğine güveniyorum.
Tüm çaylaklar Gece Evi'ne geldiğinde Çaylak El Kitabı 101'in bir kopyasını alır ve şimdi fanlarda sahip olabilir.Bu harika bi baskı olmalı.
İçinde orjinal hikayeler,eksiksiz bi vampir tarihi, ritüeller hakkında bilgi,vampir biyolojisi,değişim ve daha bir çok şey bulacaksın.

Çeviri:Clodya
clodyaclodya.blogspot.com

Çeviren ve Kaynak Belirtmeden Kesinlikle Kopyalanamaz!!!

Gece Evi Serisinden Replikler-Sözler


Gece Evi-Yanmış

Sonra elimi Stark'ın kalbinin üzerine koydum ve eğildim.Dudaklarımı dudaklarına bastırmadan hemen önce "Kraliçene geri dön,Koruyucu."Dedim."Artık herşey bitti." Ve onu öptüm.
Göz kapakları kırpışıp aralanırken,Nyx'in müzikli kahkahası ve sesi zihnime doldu.
Hayır kızım...Herşey bitmedi,daha yeni başlıyor.

Gece Evi-Baştan Çıkartılmış

"Bak iyileşmek için kanıma,enerjime,ruhuma ya da her neyseişte,ona ihtiyacın var." Boynumu olabildiğince görebilmesi içinçenemi kaldırdım. " Haydi ısır beni ." Gözlerimi yumup nefesimi tuttum

Stark güldü.Kıkırdaması karşısında gözlerimi açmak zorunda kaldım.Acı içinde göğüsünü tuttuve tekrar güldü.

Ona kaşlarımı çatarak baktım. "Bu kadar komik olan nedir?"

Stark kendini biraz olsun kontrol etmeyi başarınca " Hiç" dedi. Sadece eski bir Drakula filminden çıkıp gelmiş gibi görünüyorsun aslında şey demen gerekirdi: Kanını emmek isitiyorum..." Korkutucu bir ifadeyle dişlerini ortaya çıkardı..

Gece Evi-İşaret

Rüzgarda sesini duyduğum, hayatını nefesini Çocuklarına aktaran Ulu Gece Tanrıçası.Duy beni.Senin gücüne ve bilgeliğine ihtiyacım var.

Güzellikle yürümeme izin ver.Gözlerim, senin gecenin güzelliğinden önce gelen kırmızı ve mor gün batımını görebilsin.Ellerim senin yarattıklarına saygı duysun ve kulaklarım senin sesini duyacak kadar keskinleşsin.Bana, halkına öğrettiklerini anlayabilecek kadar bilgelik bağışla.

Bana doğru gelenler karşısında sukünetimi korumama ve güçlü durmama yardım et.Her bir yaprağa ve kayaya gizlediğin dersleri öğrenmeme izin ver.Başkalarına yardım etme niyetiyle saf düşünceleri aramama yardım et.Empati beni şaşkına çevirmeden şefkati bulmama olanak tanı.

Güç arıyorum ama başkalarından büyük olmak için değil, en büyük düşmanla, kendi içimdeki şüphelerle savaşmak için.

Sana her zaman temiz eller ve dosdoğru bakabilen gözlerle gelmeme izin ver.İzin ver ki, hayat, solan gün batımı gibi solarken, ruhum sana utançtan arınmış halde gelebilsin.

Kutsanmaya!

Gece Evi-İşaret

"Ama sakın unutma,karanlık her zaman kötülük demek değildir.Tıpkı,ışığın da her zaman iyilik getirmemesi gibi."
---
Kendine inanmalısın,Zoey Kızılkuş.Seni,benimmişsin gibi İşaretledim.Sen benim ilk gerçekten U-we-tsi-a-ge-ya v-hna-, Svno-yi'msin.Gecenin Kızı..bu yaşta.Sen özelsin.Kendinle ilgili bu gerçeği kabul edersen eşsizliğinde gerçek gücün yattığını göreceksin.İçinde,eski Bilge Kadınlar'ın ve Büyükler'in büyülü kanları ve yeni dünyaya dair bir anlayış ve içgörü birlikte yaşıyor.