Sayfalar

Vampir Akademisi 7. Kitap / Spin-off serisi Kan Bağı ( Bloodlines )

Kitabın konusu ise şöyle: Sydney hem bir insan hemde bir simyacıdır. Küçüklüğünden beri bir aile işi olarak vampirleri ve insanların dünyasını birbirinden ayırmakta ve deyim yerinde ise pislikleri temizlemektedir. Hikaye Californiadaki bir lisede başlamakta , S...ydneyin özel hayatı , işi ve aşkı hakkında bilgiler öğrenirken Rose – Dimitri ve Adrian konusunda da ipucları toplayacağız.

Ceviri ve Düzenleme – OnreadTakım (Buket)

Bir Yoklar Romanı 2-Açlık ,Michael Grant

On beş yaşın altındaki herkesin RSGB diye bilinen fanusun içinde hapsolmasının üstünden üç ay 
geçmişti. Bir sabah tüm yetişkinler ortadan kaybolduğundan beri. Onlar artık...
Yoklar.

Çocukların yiyeceği haftalar önce bitmişti. Açlıktan ölüyor ama yine de bir çözüm bulmak istemiyorlardı. Öte yandan, her gün daha fazla çocuk evrim geçiriyor ve özel güçleri olmayan çocuklardan kendilerini ayıran doğaüstü yetenekler kazanıyordu.

Gerilim gitgide artıyor ve kasabada tam bir kaos yaşanıyordu. Normal çocuklar ve mutantlar karşı karşıyaydı!

Her çocuk kendisi için mücadele ederken iyiler bile ölüm saçıyordu. Ancak ufukta daha büyük bir tehlike belirdi.

Karanlık adlı yaratık, RSGB'deki gençlerin bir kısmını çağırmaya başladı. Çağırıyor, yönlendiriyor, kontrol ediyordu.
Karanlık uyanmıştı. Ve açtı...

Yoklar Dünyanın Sonu Böyle Olacak ,Michael Grant


PATLAYAN ŞEY SAM'İ KIL PAYI ISKALADI.

Kafasının üstünü yalayarak geçti ve arkasındaki duvara çarptı. Duvara çarpan sıvı ateş, bir tür jelleşmiş benzindi. Napalma benziyordu. Bir anda betona yapışmış ve çılgın bir yoğunlukla yanmaya başlamıştı.

Sam'in bakışları bir dakika boyunca şaşkınlıkla kilitlendi. Akıldışıydı.Olanakdışıydı.Genç kız şiddet yüklü bir çığlık attı ve ellerini yeniden havaya kaldırdı. Bu kez ıskalamayacaktı.Bu kez Sam'i öldürecekti.
...

BİR PARMAK ŞIKLATACAK KADAR KISA BİR SÜRE GEÇER. HERKES ORTADAN KAYBOLUR. ONLAR. YOKLAR.

Hiç kimse yok. GENÇLER HARİÇ. ERGENLER. LİSELİLER.

Etrafta tek bir yetişkin yok. Ne bir öğretmen, ne polis, ne doktor, ne anne baba. Telefon yok, internet yok, televizyon yok. Ne yaşandığını ortaya çıkarmanın yolu yok. Yardım çağırmanın yolu yok.

Kara Prens,Christine Feehan


Karanlığın efendisi, aşkın ve tutkunun peşinde ışığa meydan okuyor.
Epsilon Yayınevi 1999 yılından bu yana, otuzdan fazla kitabıyla pek çok dile çevrilen, çok sayıda ödül alan yazar Feehan'ı okurlarıyla tanıştırıyor.
11 çocuğu ve 5 köpeğiyle yazmaya devam eden Christine Feehan'ın geniş hayran kitlesi Türk okurlarıyla çoğalacak!
Bayan Feehan ölümsüz bir aşk hikâyesine bambaşka bir bakış açısı sunuyor.
Romantic Times
Eğer iyi bir vampir hikâyesinden hoşlanıyorsanız sakın kaçırmayın!
Romance Journal

O gece kadına, güçlü ve keskin yüz hatlarına sahip bir avcı olarak yaklaştı. Baştan çıkarma yoğun ve kaçınılmazdı; genç kadın onun ruhuna tesir ediyordu. Onun ihtiyaçlarına. Onun karanlığına. Onun dipsiz yalnızlığına. Genç kadının hisleri uyandı, adamın tehlikeli gücünden sakınmaya çalıştı. Adam onun alev alev yanmasına neden olmuştu. Üstelik bunu sadece zihniyle dokunarak yapmıştı.

Adama şafak vakti gitti, onun en kasvetli zamanında. Adamın içindeki canavar kükrüyor, onu tüketmekle tehdit ediyordu; en sonunda, yüzyılların çağrısı o gece cevabını buldu. Kadın ona cevap verdi, karanlığına ışık oldu. Güzel bir melek. Onun tutkusu, cesareti ve masumiyeti adamın içinde uzun süredir uyuyan şefkati uyandırdı. Ona sahip olması gerektiğini biliyordu, onun ruhundaki karanlığı çekip alacak ve onun yabani yanını evcilleştirecek tek kişi oydu. Birbirlerinden ayrıyken eksik, çaresizlerdi. Bedensel ve ruhsal olarak birbirlerine kenetlenmişlerdi; birbirlerini iyileştirebiliyor ve sonsuz gecelerini aşkla doldurabiliyorlardı.

Ölüler Kuşağı Serisi,Daniel Waters



Ülkenin dört yanında garip bir olay meydana geliyordu. Ölen gençlerden bazıları
ölü olarak kalmayıp diriliyor ve hayata geri döndüklerinde ise artık eskisi gibi olmuyorlardı. Herkes korkuyordu onlardan, yaptıkları her şey yanlış anlaşılıyordu. İçinde istenmedikleri bir toplumun arasına karışmak için ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlardı. Oakvale Lisesi’nin yönetimi ‘biyotik açıdan farklı’ gençleri daha sıcak karşılamaya çalışsa da, öğrenciler nefes almayan biriyle kafeteryada yan yana oturmayı, ya da aynı sınıfı paylaşmayı istemiyordu. Ve ‘yaşam engellileri’ temelli olarak ortadan kaldırmak isteyenlere karşı ‘yaşayan ölü’leri koruyacak bir yasa yoktu. Phoebe, Tommy Williams’a, yani ölü çocukların liderine kapılınca buna kimse inanamadı. Ne en iyi arkadaşı Margi, ne de futbol takımının yıldızı, komşusu Adam. Adam, Phoebe’ye karşı arkadaşlıktan öte duygular besliyordu ve onun için her şeyi yapmaya hazırdı. Phoebe de Tommy için!

Serseri ,Yazar Adı: Rachel Vincent

 Kitap Adı: Serseri
Yazar Adı: Rachel Vincent
Türü: Fantastik
Yayınevi: Pegasus Yayınları
Seri Adı: Dönüşüm Serisi
...Seri Sıralaması: 1
Toplam Kitap Sayısı: 6

Evet dişli bir kediyle tanışın!

Faythe türünün 8 dişisinden biri ve ailesinin göz bebeği. Buna rağmen isyankar tavırlarıyla ailesinden 5 yıl uzakta kalabilmeyi başardı. Ama bir serserinin kendisine saldırması ve akabinde bu saldırıların bir çok dişi kedininde başına gelip kaçırılmasını öğrenmesi Faythe'nin iyice canını sıkmıştı. 5 yıl elinde tuttuğu özgürlüğü ondan alınıyor ve eve dönmeye zorlanıyordu, buna eski erkek arkadaş sendromuda eklenince Faythe onu bekleyen kaderden olabildiğince kaçma arzusundaydı. Kötü adamlar onu kaçırınca bazı şeyleri ömrü boyunca bekletemiyeceğini ve zamanın boşa harcanmıyacak kadar değerli olduğunun farkına varmıştı Faythe. Gurur sürüsünün bir parçası olmayı daha fazla erteleyemezdi.

Faythe hem kaderine hemde sevgisine boyun eğecek midir ?