Sayfalar

Anita Blake Okurlarına Müjde !



        Artemis yayınlarının en son 2006 yılının Kasım ayında piyasaya çıkarttığı son Anita Blake kitabı Karacamdan Kelebek’ti. Dizginlenemez fanların aşırı baskısına dayanamayan yayınevi, 3 yıl aranın ardından geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamayla 2006 yılından bu yana çevirisine son verilen Anita Blake Vampir Avcısı Serisi'ne devam etme kararından bahsetmişti.10. kitap Zincirlenmiş Narkissos Ocak ayının ilerleyen günlerinde okuyucularıyla buluşacak.

Tanıtım Yazısı;
              Son derece beğeni toplayan Karacamdan Kelebek ile Laurell K. Hamilton’ın vampir avcısı; Anita Blake geri döndü. Anita, daha önce hiç yüzleşmediği doğaüstü şiddetli bir saldırıdan kurtuldu ve bunu hayatındaki iki adam olmaksızın yaptı.
Şimdi, Jean-Claude veya Richard’ı son gördüğünden bu yana altı ay geçti.

             Altı ay bekârlık. Altı ay kararsızlık. Altı ay tehlike.

             Vücudundaki hem vampir, hem de kurt adam saldırılarının izleri yüzünden, üçlü grup tamamlanana kadar, üçü de korunmasız kalıyordu.
Fakat insanları kaçıran biri Anita’nın korumaya yemin ettiği masumları hedeflediğinde, Anita olabildiğince yardıma ihtiyaç duyuyor.
             Toprak parçalayıcı bir birlikteki Anita, Jean-Claude ve Richard işaretleri birleştiriyor, ve biri diğeriyle ayrılamaz bir bütün oluyor.

             Beklenmedik bir durumla, Anita ikisinin gücünden de yararlanabiliyor. İkisinin de kalbini hissedebiliyor… Düşüncelerini duyabiliyor… Onların açlığını biliyor. . .

             Onu insanlığın eşiğine sürükleyen kaderden, bu kan şehvetine teslim olmaktan,  vücudunun dönüşme ve ruhunu tüketme arzusundan hiçbir şey Anita’yı kurtaramaz.

                                                     
www.vampirakimi.com

1 yorum:

Adsız dedi ki...

MERHABA ASLINDA LAURELLL ABLA GÜZEL KİTAP YAZIYOR SEVİYORUM KİTAPLARINI KEŞKE LEOPERADAM MİCAH I KISA YAZMASAYMIŞ İŞTE TAM OĞLANIN AŞKINI ÖĞRENİYOR ORADA BİTİYOR UZUN UZUN YAZIP KISA YAZMASI BUNU BİRAZ İÇERLEDİM YANİ NEYSE .......

Yorum Gönder

Yorum Bırak