Sayfalar

2012 Foton Kuşağı

 



Kıyamet değil Foton Kuşağı

Mayalar tarihteki en zeki uygarlıklardan biridir ve onlara göre 21 Aralık 2012 insanlığın yükselişinin başlangıcı olacak, bu dönemde içinde yaşadığımız çağ sona ererek yeni bir çağ başlayacak.

Mayalar dünyanın 5 çağ yaşayacağını söyledi ve dünya 4 kutup değişimini gerisinde bıraktı.Maya takvimi tufanların yaşandığı 4 çağdan sonra sonu yine tufanla bitecek 5'inci çağın 21'inci yüzyılda başladığına işaret ediyor.



Ve işin ilgin yanı bilimsel gerçeklerde var.

Mayalar Güneş sisteminde 10 gezegen olduğunu söylüyorlardı.Ancak bilinen 9 gezegen vardı buda mayaların 2012 teorisini çürütüyordu ancak yakın zamanda 10. gezegen olan Niburi bulundu ve bu gezegen dünyaya yaklaştığında olağan üstü sonuçlar bırakacak bu tarih bilim adamlarınca 2012 olarak tahmin ediliyor.



Nası olacak?

1. gün: 21 Aralık 2012"de kör bölgeye giriş, tüm canlıların beden tipinin değişmesi, hiçbir elektrik aygıtının çalışmaması, tam karanlık
2. gün: Atmosfer basıncının düşmesi, herkesin kendisini şişmiş hissetmesi, Güneş"in yeterli ısıtamaması, dünya ikliminin soğuması (buzul çağı soğuğu)
3.-4. gün: Atmosferin şafak vakti gibi sönük bir ışıkla aydınlanması, foton etkisinin başlaması, foton enerjili aygıtların çalışabilir hale geçmesi, yıldızların yeniden gökyüzünde belirmeleri.
5.-6. gün: 24 saatlik gündüz devresine giriş, kör bölgeden çıkıp ana foton kuşağına giriş, tüm canlıların güçlenip zindeleşmeleri, dünya ikliminin ısınması, foton ışınıyla çalışan gemilerin uzayda yolculuk yapmaya başlaması, telepati, telekinezi gibi psişik yeteneklerin ortaya çıkışı (uyanış, süperbilinç).

Peki ya sonrası?

*Dünyamızın ozon deliği onarılacak
*Tüm yaşam 3. boyuttan 5. boyuta geçecek.
*İnsanların 2 sarmallı DNA'ları ikişerli olarak bir araya gelip 12 sarmallı bir DNA'ya sahip olacaklar.
*Bu olay sırasında tüm insanların çakraları açılacak, duyuları ve algılamaları artacak.
*Herkes birbirinin düşüncesini okuyabilecek. İnsanlar birbirlerinin auralarını görebilecekler.
*12 sarmallı DNA'ya geçiş sonrası insanlarda hiçbir hastalık kalmayacak, hasta olanlar kendilerini ve birbirlerini iyileştirebilecekler.
*İnsanlar ölümsüz olacaklar.




2012'de bi değişim olacağını birçok bilim adamı kabul ediyor.İnsan beyni şu an bunu anlamakta güçlük çekebilir.Reddetmek en kolayıdır.Ama düşünmeyi seçmenizi tavsiye ediyorum çünkü herşeyin değişeceğine inanıyorum...
Ama herşeye rağmen inamıyor olabilirsiniz.Anlamamış olabilirsiniz,o zaman 2012'yi bekleyelim =)

Foton Kuşağı için ;Ahmet Maranki,Fatih Keçelioğlu'nun yazılarını okumanızı öneririm.
--
İlgili Videolar








 

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum Bırak