Sayfalar

Angel – L.A Weatherly | Tanıtım

Çoğumuz artık Vampir furyasının yerini Meleklerin bıraktığını biliyoruz. Melek temalı kitaplara Dex Kitap sayesinde bir yenisi daha ekleniyor. Kitabı Mayıs aylarında okuyabileceğiz. Sizler için bu merak uyandırıcı kitabın özetini çevirdik !

- Kitap Özeti -
Meleklerin kurtuluşunun mümkün olmadığı bir dünyada, Alex merhameti hak eden bir tane bulduğunu sanmıştı. Alex melekler arasında acımasız bir katildi.
Onlar hakkında duyduğunuz her şeyi unutun! Melekler iyi huylu, kutsal yaratıklar değil, karşı konulmaz güçlerini insanların ruhlarından geriye az bir şey kalana kadar kullanan, kötü avcılardır.
Willow ile tanışana kadar, Alex tek iyi meleğin ölü melek olduğunu düşünmekteydi.  Normal bir genç gibi görünüyor olabilirdi ama Willow sıradan bir kız değildi. Yarı insan yarı melek olan Willow, kötü melekleri yenmekteki kilit noktayı muhafaza ediyor olabilirdi . Ancak avcı olarak, çıktığı destansı ve tehlikeli av gezisinde Willow geçmişi hakkındaki karanlık sırrı öğrenmiş, Alex ise kendini kahredici sonuçlarla beraber Willow’a çekilirken bulmuştu.
Eoin Colfer perileri, Stepheni Meyer vampirleri, L.A Weatherly ise melekleri yeniden yarattı! Twilight serisi hayranlarının yüreğinin yerinden çıkaracak aksiyon-macera içeren paranormal romance bir kitap!
Müthiş üçlemenin ilk kitabıdır.
Çeviri ve Düzenleyen: Hanife Albayrak

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum Bırak