Sayfalar

Türkiye'de Henüz Çıkmamış Vampir Kitapları 2- Vampir Öpücükleri Serisi




Vampir Öpücüğü
Onun  küçük kasabası, "Dullsville” de, 16 yaşındaki Raven—vampir delisi bir gotik-kız—dışlanmış biri. Ama çok uzun süre için değil…
Entrikalar ve yıllardır boş kalan ve kapalı duran Benson Hill’in tepesindeki sık uğranılan konak söylentileri... Taa ki gizemli bir yabancının oraya taşınmasına kadar. Bu ürkütücü insanlar kim—özellikle de yakışıklı, kara ve elde edilmesi zor Alexander Sterling? Ya da onun yerine, onlar ne? Şehir zırvaları doğruluk çanlarını mı çalıyor? Onlar vampir mi? Bir vampir öpücüğüne göz diken Raven, hem kendi ölümsüzlüğü ve hemde Alexander’ın aşkının güveninin tehlikede olması gerçeklerin meydana çıkmasına sebep oluyor.
Ellen Schreiber’in ürkünç ve heyecanlı romantik öyküsü geleneklerin hüküm sürdüğü bir şehirde birbirine aşık iki dışlanmış insanın şok edici bir süprizle son bulan hikayesini anlatıyor.



Tabutu öperek

Dullsville’den çok uzaklarda değil,birisi karanlıkta pusuya yatmış…
Yakışıklı ve gölgelerle dolu Alexander Sterling ile tanışmasından sonra, gotik kız Raven’in karanlık dünyası yeni bir aydınlığa kavuşuyor. Ama onun favori filmi Kissing Coffin de de olduğu gibi aşk her zaman karmaşıklarla dolu ve özellikle de Alexander’ın koruması gereken bir sırrı varsa.. Alexander aniden ortadan yok olduğu zaman, Raven bütün tehlikeleri göze alarak Dullsville'den onu bulmak için ayrılıyor. Güvende kalabilecek mi, kim yada ne olduğu fark etmez yolunda nelerle karşılaşacak?



Vampir Kasabası

Gotik kız Raven için, rüyalarının erkeğiyle çıkması karmaşıktı. Özellikle Alexander’ın sırrı birbirlerini sadece gece görmelerini gerektiriyorsa. Ve şimdi çiftimiz karanlıkta aniden şehirde beliren Alexander’ın ezeli rakibi, Jagger ile ekstra temkinli olmak zorunda. Jagger endişelenmek için yeterli sebep değilmiş gibi, Luna onun göz alıcı soluk tenli kız kardeşi ortaya çıkar ve Raven’ın uzun süreli düşmanı Treyor’u kışkırtır. Alexander'ın, Jagger ve Luna’nın saklandığı yeri bulması ve onları ordan yok etmesi gerekmektedir. Yani, eğer çok geç kalınmadıysa Dullsville’i bir vampir şehri olmaktan kurtarabilecekler mi?



Vampirle Dans

Şehirde yeni bir vampir var. İsmi Valentine Maxwell... Gotik kız Raven biliyor ki bu son davetsiz misafir sadece soruna sebep olacak. Onun iki vampir kız kardeşiyle savaşıp onları Dullsville’den kovmalı. Ama onun erkek kardeşi Billy bu tehlikeli ikiz kardeşle en iyi arkadaş olduğu zaman tehlike aniden artıyor. Her genç kızın hayalinde onun erkek arkadaşıyla mezuniyet balosuna gitmek olmasına rağmen Raven Billy’yi koruyabilmek için herşeyi yapacak.
Valentine’in ortaya çıkması tehlikelerin ortaya çıkmasını atrırabilir. Her nasılsa Valentine Raven’in gerçek aşkı Alexander için içten içe ölümsüz olma isteğini biliyor olabilir mi?



Tabut Kulubü

Aşık Raven için onun geceleri yaşayan erkek arkadaşı Alexander’ın Dullsville’a geri dönüşünü neyin engellediğini hayal etmesi çok zordu. O zaman yapacak tek birşey vardı. Alexander’I bulmak... Yol boyunca, Raven kendini evinde hissettiği yer olan Tabut Kulubü'ne karşı koyamayacak. Ama kulüpteki gizli kapıya ayağı takıldığı zaman, gizli bir içme evi olan bir yeraltı mezarlığında bulur kendini. Onların karanlık bir üyesi tarafından ağına düşürülmesi, Raven’in boyundan büyük işlere kalkıltığına düşünmesine sebep olur. Ama bu gizli klübü araştırmak çok cezbedicidir. Alexander’ın belalı düşmanıyla yüz yüze gelmesinden sonra bile…



Asil Kan

Yaz tatili sona erer ve Raven Dullsville lisesine dönmekte istekli değildir. Bunun tek sebebi sadece okulun başbelası zengin görünümlü Treyor Mitchell ile karşılaşması değil, onun ölümsüz erkek arkadaşı ile olan uyku dolu günlerinin sona ermek zorunda olmasıdır da. Sadece sabah sınıflarının olması da tek farklılık değil.
Ailesinin şehre geri döneceğini yazan beklenmedik mektup Alexander’ın konağına gelir. Ve onlar geldiklerinde, Raven dışındaki herkes korkunç bir çift görür. Alexander Raven’i ailesiyle tanıştırmayı nasıl erteleyecektir? Alexander ailesinin eve dönüşüyle ilgili bir şey saklıyor olabilir mi?
Raven hayatının en korkunç akşam yemeği davetine çağırıldığı zaman, olayların yönü onun Alexanderla gelecekteki hayatına dönüşecek mi ?Ellen Schreibe’ın çok satanlar listesindeki kitabı Vampir Öpücüğü serisi beklenmedik bir dönüşümle devam ediyor.



Vampir Öpücüğü:Başlangıç

                                                   Şehirde yeni bir çocuk

                                                      Vampir söylentileri

                                                         Tehlikeli ilk aşk

                                                 Burası hepsinin başladığı yer

Ellen Schreiber’ın çok satan Vampir öpücüğü serisinin  ilk üç kitabı,sizi beklenmedik sıradan olmayan bir romantik hikayeye sürüklüyor…
vampirakimi.com
                   

4 yorum:

Adsız dedi ki...

ne zaman türkiyde olacak bu ktap

sunasuna dedi ki...

Bilemiyorum.Tarihler hakkında bi bilgi yok.

Adsız dedi ki...

Ben vampirlere inanıyorum.
Kafayı tırlatmadım ve ben 6. hissimi kullanabiliyorum.
Bazen geleceği görebiliyorum.
Kesinlikle bir uydurma değil .
Kendimi Alice gibi hissediyorum.

Adsız dedi ki...

bende inanmak istiyorum ama neden ortaya çıkmıyorlar neden hep yabancılar da türkler değil????

Yorum Gönder

Yorum Bırak