Sayfalar

Türkiye'de Henüz Çıkmamış Vampir Kitapları 5-Evernight Serisi


 Evernight
Bianca kaçmak istiyordu.

O, Evernight Akademisi'nin yeni öğrencisiydi. Her nasılsa akıllı, parlak ve yağmacı sınıf arkadaşlarının fazla mükemmel olduğu, tüyler ürpertici gotik yatılı okul. Ve Bianca oraya uymadığını biliyor.

Ve sonra "Evernight tipi" olmamaya şiddetle kararlı görünen başka bir yalnız olan Lucas'la tanışır. Bianca ve Lucas arasında inkar edilemez bir bağlantı vardır. Onunla beraber olmak için her şeyini tehlikeye atacaktır fakat karanlık,eski sırlar onları ayırmak için kaderlerindedir... ve Bianca şimdiye kadar doğru sandığı herşeyi sorgulamalıdır..



        Hayalperest
İçimdeki vampir yüzeye artık daha yakındı . . .

Evernight Akademisi: Çok güzel ve tehlikeli öğrenciler için yatılı bir okul - vampirler. Bianca iki vampir için doğmuş ve her zaman ona kaderinin onlardan biri olmak olduğu söylenmişti.

Ama Bianca Lucas'a aşıktır-bir vampir avcısı ise onu öldürmek için yeminlidir. Gerçek kimliği ortaya çıktığında paramparça edildikleri için okuldan kaçması için onu zorlamaktadır.

Onlar ayrılmalarına rağmen,Bianca ve Lucas birbirlerinden vazgeçmeyeceklerdir. Onu tekrar görebilme ihtimali için herşeyini tehlikeye atacaktır, bu bile Siyah Haç vampir avcıları ile karşı karşıya kalmak- yada Evernight'ın güçlü vampirlerini aldatmak anlamına gelmektedir. Bianca'nın sırları onu yalanlarla örülü bir hayat yaşamaya zorlar.

Fakat Bianca sadece sır tutmuyordur. Evernight onu hedefleyen kötü bir güç tarafından saldırıya ugradıgı zaman gerçeği keşfeder ve bildikleri sadece başlangıçtır. . .


Serinin Çıkacak Kitapları :
Hourglass
Afterlife
vampirakimi.com

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum Bırak