Sayfalar

"Drakula Ölmedi" Çok Yakında!



DRAKULA ÖLMEDİ
DACRE  STOKER and IAN HOLT



Dacre Stoker’ın yazdığı , Drakula The Un Dead adlı kitap önümüzdeki günlerde Artemis Yayınlarından çevirmenliğini Selim Yeniçeri’nin yaptığı kitap “Drakula Ölmedi “ adıyla yakın zamanda piyasaya çıkacak.


Konusu :Drakula Ölümsüz , Bram Stoker’ın  orijinal Drakula kitabındaki karakterleri ve olay örgüsüyle ilgili kendi el yazısıyla yazdığı notlardan yararlanılarak yazılan ilikleri donduracak bir devam romanı.
Drakula –Ölümsüz 1912 yılında başlıyor, Drakula kül olduktan yirmi beş yıl sonra Van Helsing’in himayesi altındaki Dr. Jacj Seward artık Avrupa’da kötülüğün kökünü kazımakla kafayı bozmuş rezil bir morfin bağımlısı.
Bu sırada, Jonathan ve Mina’nın artık büyümüş olan fakat hiç bir şeyden haberi olmayan oğulları Quincey Harker, Londra sahnelerinde boy göstermek için hukuk okulunu bırakır ve yönetmenliğini ve yapımcılığını Bram Stoker’ın üstelendiği ‘Drakula’nın oyununa rastlar.

Oyun ,Quincey’in ailesinin korkunç sırlarını öğrenmesini sağlar ama onlarla yüzleşemeden hayal bile edemeyeceği kötülüklerle karşılaşmaya başlar. Drakula’yı çeyrek asır önce alt eden kahramanların hepsi teker teker avlanır.
Drakula bir şekilde hayatta kalmaya başarmış ve intikam için geri dönmüş olabilir midir? Yoksa acımasız amacı Drakula’yla bağlantısı olan herkesi öldürmek olan bir başkası mı vardır?

vampirakimi.com

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum Bırak