Sayfalar

Vampire Diariest'in Gelecek Bölümlerine Dair İpucları



VD'nin yapımcısı Julie Plec'in TV Guide Magazine verdiği röportajda aradan sonraki bölümlere dair pek çok ipucu yer almakta. Son bölümümüzde Elena, Stefan'ın odasında Katherine'nin resmini bulmuş ve evi terk etmişti.


Aradan sonraki bölümde bizi neler bekliyor ?

İlk bölümümüz Elena ve Damon odaklı bir bölüm olacaktır. Bu ikili küçük bir macera yaşıyacaklar. Elena hiç düşünmediği aralarındaki bağı fark edecek. Damon, Elena'ya kendi özgür hayatını ve hayatındaki deneyimlerden nasıl zevk aldığını anlatacak. Bu arada Gina Torres'in Damon'ı ziyaretini göreceğiz.

Yani bir aşk üçgeni oluşacak gibi. Öyle mi ?

Evet. Bu olayda ilginç olan şey ise Damon / Elena / Stefan üçgeninde Damon'ın kalbinin her zaman ve sonsuza dek Katherine'ne ait olması. Bizim ileriki sezonlarda göreceğimiz Damon'ın, Elena'nın kat ve kat daha iyi olduğunu düşünmesi olacaktır. Ve Elena - Stefan ilişkisi Katherine'nin açığa çıkmasıyla düzelecek mi ? Damon, Elena'ya hiç yalan söylemedi ve onunla yatmadı. Tabi şimdiye kadar...

Peki gizemli vampirimiz hakkında ne diyebilirsin ?

Kim olduğu ve ilerde yapacakları bizim diğer büyük adımımız. Ayrıca öğreneceğimiz bir diğer şeyde mezarda ne olacağı ve eğer gerçekleşirse neler olacağıdır.

Yeni cadımız Boonie cephesinde neler olacak ?

Şimdiye kadar insanlığının ve yaşının getirdiği sorunları gördük. Giderek cadılığı reddedip kaçmaya çalışacak ama nasıl kontrol edebileceğini gördükten sonra alışmaya başlayacak. Gerçekten çok güçlü bir cadı olacaktır.

Vicki gerçekten ama gerçekten öldükten sonra başka ana karakterlerden birinin ölümü olacak mıdır ?

Kevin Williamson'ın dediği gibi hiç kimse güvende değild. Eğer kimseyi öldürmeseydik, bu dizi vampir dizisi olamazdı.


Zavalı, vampir kalamayan Vicki'den sonra hiç vampire dönüşecek kızımız olacak mı ?

Kitapları okuyanlar bilir.


Yani Elena vampir olacak mı ?

Evet. Tabi ki yakın bir zamanda olmayacak. Seri giderek daha derine iniyor ve bu seride bir oda dolusu vampire dönücek, psikolojisi bozuk, gereksiz kadın karakterlerimiz olacaktır.


Peki , Vick'nin ölümünden etkilenen Matt ve Jeremy adlı iki karakterimize ne olacak ?

Elinde sonunda olanlar açığa çıkacaktır ve herkesin dünyası sarsılacak. Bu bir çok ilişkinin değişmesini sağlayacak. Bu arada Matt ve Caroline'in ''ilişki olmayan'' ilişkilerine tanık olacağız. Jeremy'in yeni baba/arkadaş karışımı öğretmeni Alaric Saltzman'in hikayesini, Mystic Falls'da neden bulunduğunu ve ne yapacağını göreceğiz. Gerçekten şaşırtıcı bir arka hikayesi var. Ve en sonunda Logan Fell'i kimin dönüştürdüğünü keşfedeceğiz.

Ceviri : Mortal
vampirakimi.com

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum Bırak