Sayfalar

Deniz Tanrıçası Serisi 2- Bahar Tanrıçası


Deniz Tanrıçasının devamı olan merakla beklenen kitap Bahar Tanrıçası :) Öncelikle bilgilendirme yapiyim. Hayır bu kitapta CC veya Dylan yok. 5 Kitaplık seride her kitapta farklı bir karakter anlatılıyor. Haliyle farklı tanrı veya tanrıça :)) Evet merak edenler için özeti çevirdim..

Bu sefer, şansız bir fırıncının tanrıçayı yemek kitabıyla çağırması üzerine hikaye başlıyor.

Lina'nın Tulsa daki son moda fırını az kazanç sağlıyordur ve bir plan yapması lazımdır. Italyan Tanrıçaların yemek kitabına rastlayınca Lina sorularının çözümünü bulduğunu düşünmesine -hatta bu işlerinin kurtulması için bir tanrıçayı uyandırması gerekse bile- engel olamaz.

Yakında Lina kendi planları olan Demeter ile kendini karşı karşıya bulur. Demeter Lina'ya ruhunu, fırındaki yeni hayatına soluk getirecek olan Bahar Tanrıçası Persephone ile değiştirmesini teklif eder. Karşılığında Lina yeraltı dünyasının kurallarına uymak zorundadır.

Bundan önce, Lina'nın problemleri ekmek mayası veya ikinci buluşmalarla ilgilidir. Şimdi büyüleyici Persephone kılığındayken Lina'nın aklına ruhlar dünyasına baharı getirmek gibi zorlu görevler geliyordur. Ama yakışıklı, düşünceli Hades kalbinde kıvılcımlar tutuştururken, Lina Yeraltı Dünyasının Lord'unun hayallerinin adamı olabileceğini merak ediyordur.

Çeviri: Hanife Albayrak

2 yorum:

Adsız dedi ki...

peki bu kitap ne zaman raflarda yerini alacak?

Cebrail dedi ki...

kitap raflarda yerini aldı DNR dan ve tüm seçkin kitap evlerinden bulabilirsiniz.

Yorum Gönder

Yorum Bırak