Sayfalar

Vampir Akademisi 5. Kitap: Ruh Bağı


Ruh Bağı Vampir Akademisinin beşinci kitabıdır. Dimitri’nin doğduğu yer alan Sibirya’ya yapılan büyük hayal kırıklığı yaratan yolculuktan sonra Rose St. Vladimir’e ve en iyi arkadaşı Lissa’ya geri döner. Neredeyse mezuniyet zamanı gelmektedir ve kızlar demir parmaklı kapının arkasındaki yaşam için heyecanlanmaktadırlar.

Ama Rose hala Dimitri yüzünden aşk acısı çekmektedir ve o biliyordur ki Dimitri dışarıda bir yerlerde beklemektedir. Ama Rose Gardiyan olabilmek için geçmesi gereken testine odaklanmalıdır. Bu görev için ise umut yeterli olacak mıdır ? Bilinmez ama Dimitri’nin hayatını kurtarmak için tekrar kendini ve Lissa’yı yalanlar ve tehlikeler dolu bir maceraya atacaktır.

Rose Dimitri’yi öldürmek için şansı varken bunu kullanamamıştı.Şimdi ise en büyük kabusu gerçek olmaktadır – Dimitri onun kanını tatmış ve onun avlamak için harekete geçmiştir. Ama bu sefer durum biraz farklıdır Dimitri Rose – sonsuza kadar – onun saflarına katılana kadar dinlenmeyecekti .

İngilizcesinden takip edenler için Last Sacrifice’ın Amerika da Aralık 7, 2010’da çıkacağını belirtelim. Çok yakında ön okumasını da blog’umuzda bulabilirsiniz.

Çeviri Onread

2 yorum:

damla dedi ki...

ben 5.merakla bekliyorum ama çıktı ki :D

Adsız dedi ki...

I know this web site presents quality based articles or reviews and extra stuff, is there any other web page which
provides these kinds of things in quality?
Also visit my website - GFI Norte

Yorum Gönder

Yorum Bırak